2018. november 6., kedd

Napi remény...308.

Ne add át magad félelmeidnek…


Kiszabadított bennünket a halálos veszedelemből, sőt, ezután is meg fog szabadítani. Őbenne reménykedünk, hogy a jövőben is mindig megszabadít. (2Kor 1:10, GNT fordítás)

„Aki ilyen nagy halálból megszabadított és szabadít minket: akiben reménykedünk, hogy ezután is meg fog szabadítani;” 2 Kor. 1:10 Károli.

Isten figyel rád, ne hallgass hát félelmeidre. Ez egy döntés: bízz Istenben és ne add át magad a félelmeidnek.

A Biblia ezt mondja a Korintusiakhoz írt második levél 1. rész 10. versében: "Kiszabadított bennünket a halálos veszedelemből, sőt, ezután is meg fog szabadítani. Őbenne reménykedünk, hogy a jövőben is mindig megszabadít." (2Kor 1:10, GNT fordítás)

„Aki ilyen nagy halálból megszabadított és szabadít minket: akiben reménykedünk, hogy ezután is meg fog szabadítani;” 2 Kor. 1:10 Károli.

Isten azt ígéri a hívők számára, hogy nem számít, mi történik velünk, azt Ő a javunkra fordítja - ha szeretjük Őt és követjük Őt. Ha hívő vagy, azt írja a Biblia, hogy minden a javadra válik - nem minden jó, ami történik, de minden a javadra válik.

Ez azt jelenti, hogy nem kell többé a félelmeinkre hallgatnunk. Nincs olyan nehézség, döntési helyzet, kudarc, szerencsétlenség az életben, amiből Isten egy hívő számára végső soron ne tudna jót kihozni. Nem kell tehát félnünk a jövőtől.

A félelmeid megmutatják, hogy életed mely területén nem bízol Istenben. Készíts ma egy listát a félelmeidről és kérd Istent, segítsen neked beazonosítani, miért vannak félelmeid azon a területen. Majd ezután kérd Őt, segítsen bizalommal helyettesíteni félelmeidet.

Nos, a következő lépés nagyon fontos: SZÁMÍTS arra, hogy Isten elkezdi megtanítani neked, hogyan bízhatsz benne minden egyes félelmed esetében. Majd figyelj, hogyan fog ebben neked segíteni.

Folytatás holnap

ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN AZ ÁHÍTATOK OLVASÓIN



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!