2020. május 1., péntek

Napi remény...01.

Ne elégedj meg azzal, ami jó: törekedj a legjobbra!


"Az odafenn valókkal törődjetek, ne a földiekkel!" Kolossé 3:2.

Sokan azt hisszük, hogy egyszerre több dolgot is tudunk vég nélkül párhuzamosan csinálni. De az agyunk nem számítógép: nem tud egyszerre több programot futtatni. Amikor azt hisszük, hogy ezt tesszük, valójában csak gyorsan váltogatunk feladatok között. Megosztott a figyelmünk. Ezért van az, hogy az emberek gyakran balesetet okoznak és összetörik az autójukat, amikor egyszerre vezetnek és telefonálnak.

És ez az, amiért emberek gyakran összetörnek az egészséges életmód útján is. Ahhoz, hogy helyesen törekedjünk az egészséges életre, szükséges, hogy csakis Istenre, és az ő egészséges élethez vezető tervére figyeljünk. Arra kell figyelned, ami a legfontosabb; és ne hagyd, hogy a hétköznapi dolgok elvonják a figyelmedet! Ha a Sátán nem tud rávenni, hogy rosszat tegyél, akkor egyszerűen leköti a figyelmedet sok apró, jó dologgal. Rávesz arra, hogy megelégedj a jóval, és ne törekedj többé a legjobbra.

A Biblia azt mondja: "Az odafenn valókkal törődjetek, ne a földiekkel." Kolossé 3:2.

Kötelezd el magad az egészséges életmód mellett, és tedd félre azokat a dolgokat, amik nem számítanak, hogy Jézusra, és az ő tervére tudj figyelni!

Rick warren

Folytatás holnap

ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN AZ ÁHÍTATOK OLVASÓIN







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!