2020. május 13., szerda

Napi remény...13.

Legyél erős, mint Dániel, kötelezd el magad a csoportod felé!


„Erős, egészséges közösséget alakíthattok ki, amely Isten szerint él, és élvezi az eredményeit, de csak úgy, ha keményen dolgoztok egymásért, ha méltósággal és tisztelettel viszonyultok egymáshoz.” Jakab 3:18 MSG fordítás.

Ahhoz, hogy olyan erős légy, mint Dániel, szükséged van a barátaid egy kis csoportjára, akik elkötelezettek feléd, akik szeretnek és támogatnak téged a „Dániel Terv” utazásodban, életed egész hátralevő részén.

Barátaidnak ugyanerre az elkötelezettségre van szükségük részedről. A „Dániel Terv” csoport nem csak erre a tanulmányra szól, hanem hogy egész életen át tegyétek az egészségetekért – lelkileg, érzelmileg és fizikálisan – azt, ami a legjobb, amit Isten mutatott.

A Biblia azt mondja:„Erős, egészséges közösséget alakíthattok ki, amely Isten szerint él, és élvezi az eredményeit, de csak úgy, ha keményen dolgoztok egymásért, ha méltósággal és tisztelettel viszonyultok egymáshoz.” Jakab 3:18 MSG fordítás.

Kötelezzétek el magatokat egymás szeretetére akkor is, mikor a legrosszabbat adjátok ki magatokból, amikor a másikra akarjátok zúdítani a frusztrációitokat, mikor sorban, négy egymást követő héten is zátonyra fut a „Dániel Terv”. Kötelezzétek el magatokat egymás szeretetére, ahogy Krisztus szeretett titeket! Kötelezzétek el magatokat egymás terheinek hordozására, és segíteni egymást, hogy erőssé váljatok, mint Dániel!

Rick Warren

Folytatás holnap

ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN AZ ÁHÍTATOK OLVASÓIN



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!