2017. november 8., szerda

Linda Canino: Napi áhítat...63.

Találkozz vele ott!


János 4:6-7


Biztosíts Istennek időt és helyet, és Ő ott fog veled találkozni. Találkozz Jézussal a Golgotán a kora reggeli órákban. Emelkedj szeretetéről, amit a kereszten mutatott meg és arról, hogy mi történt ott az ó embereddel (Gal. 2:20). Emlékezz vissza arra a napra, amikor megnyitottad a szívedet Jézusnak, Krisztus a mennyei kalendáriumban már előre megjelölt időpontban találkozott az asszonnyal a kútnál. Ha előre meghatározzuk az időpontot, Krisztus akkor és ott fog velünk találkozni.

Keresd Krisztust az Ő Testében és ott fog veled találkozni. "Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek" az Ő nevében, azt ígéri Jézus, hogy Ő ott lesz köztünk (Mt. 18:20). Találd meg az időt és a helyet, ahol a testvérek egységben összegyűlnek, és ott fogsz találkozni Vele (Zsolt. 133). "Amely az Ő Teste, és teljessége annak, aki teljessé tesz mindent mindenekben" (Ef. 1:23). Imádkozz a szentekért, szükségeikért és céljaikért, és az Úr abban az imában fog találkozni veled.

Találkozz Vele meghatározott időben és helyen, amikor Ő az elveszetteket keresi (Luk. 19:10). "A bölcsesség az utcán kiált, a tereken hallatja szavát" (Pld. 1:20). Az a nő, aki a Vőlegény hívására felelve elhagyja kényelmes ágyát, ott találkozik Vele (Én.én. 5:2). A mezőkön és a falvakban van, ahol gyümölcsöket és téged keres (Én.én.7:11-13).

Mindössze annyit kell tennünk, hogy meghatározott helyen és időben találkozzunk Vele, minden másról Ő gondoskodik. Illés gondoskodott az áldozatról a Menny pedig a tűzről (1Kir. 18:25-39). Krisztus vár. Nem találkoznál Vele ott?

Folytatás holnap

https://www.ahitatok.hu/
Magyar fordítás: Szőtsné Vadász Ildikó


ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN AZ ÁHÍTATOK OLVASÓIN



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!