2018. május 5., szombat

Napi remény... 123.


Bizakodhatsz a jövőddel kapcsolatban...


"Az Úr házában fogok lakni mindörökké." (Zsoltárok 23:6b, NLT fordítás)

„Az Úr házában lakozom hosszú ideig.” (Zsolt. 23:6b) Károli.

Egy napon a tested nem él majd tovább, a lelked azonban igen. A testi létünk véges, mi magunk azonban nem halunk meg. Vagy a mennyben, vagy a pokolban - de a kettő valamelyikén tovább fogsz létezni. Mindkettő valós hely. Kizárólag a testedet fogja érinteni a halál: te ugyanis öröklétre teremtettél.

Hogy meddig tart majd ez az öröklét...? Nos, örökké.

És hogy miért lehetnek a keresztények bizakodóak a jövőjükkel kapcsolatban?

"Tehát mindenkor bizakodunk, és tudjuk, hogy amíg a testben lakunk, távol lakunk az Úrtól; De bizakodunk, és inkább szeretnénk elköltözni a testből, és hazaköltözni az Úrhoz."(Korinthusbeliekhez írott 2. levél 5:6,8)

„Azért mivelhogy mindenkor bízunk, és tudjuk, hogy e testben lakván, távol vagyunk az Úrtól. (Mert hitben járunk, nem látásban); Bizodalmunk pedig van, azért inkább szeretnénk kiköltözni e testből, és elköltözni az Úrhoz.” (2 Kor. 5:6-8) Károli.

Nem vagy kész az életre, míg nem készültél fel a halálra. Nem tudhatod, hogyan élj, míg nem vagy kész arra, hogy meghalj. Őrültség úgy leélni egy életet, hogy nem veszünk tudomást annak elkerülhetetlen végéről. "És letöröl minden könnyet a szemükről, és halálsem lesz többé, sem gyász, sem jajkiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak." (Jelenések 21:4 MSG fordítás)

„És az Isten eltöröl minden könyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.” (Jel. 21:4) Károli.

Egy nap biztosan meg fogsz halni. Ha elfogadtad Krisztust, a mennybe fogsz jutni. Megmenekülsz fájdalomtól, szomorúságtól, szenvedéstől, depressziótól és félelemtől.

A keresztényeknek a halál átalakulás, előléptetés. Jobb dolgokért, és egy problémamentes öröklétért.


Folytatás holnap

ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN AZ ÁHÍTATOK OLVASÓIN


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!