2021. április 29., csütörtök

Napi remény...29.

 Hol van Isten, amikor nagyon fáj?

Hol van Isten? Isten terve


Mi a helyzet a mennyországgal? A Biblia azt mondja, Isten „az örökkévalóságot is az emberi értelem elé tárta”. Talán ez azt jelenti, hogy a szívünkben tudjuk, hogyan nézne ki egy jobb világ. Az általunk szeretett emberek halála győz meg minket arról, hogy valami nagyon nincs rendben ezzel a világgal. Valahol mélyen a lelkünkben tudjuk, hogy kell, hogy legyen egy jobb hely, ahol élhetünk megszabadulva a szívszorító nehézségektől és a fájdalomtól. Hogy biztosak legyünk ebben, Isten készített egy jobb helyet, amit nekünk kínál. Ott egy teljesen más rendszer lesz, ahol az ő akarata mindenkor teljesül. Abban a világban Isten minden könnyet letöröl majd az emberek arcáról. Nem lesz több gyász, sírás, halál vagy fájdalom. És Isten az Ő Lelke által úgy fog a népe között lakni, hogy sosem vétkeznek többet.

Egy terrortámadás elég borzasztó dolog. A Jézus által kínált örök kapcsolat visszautasítása még borzasztóbb lenne. Nem csak az örök életre nézve, hanem mert ebben az életben sincs olyan kapcsolat, amit Isten ismeretéhez lehetne hasonlítani. Ő a célja az életünknek, a vigasztalásunk forrása, a bölcsességünk zavaros időben, az erőnk és reménységünk. „Az Úr angyala őrt áll az istenfélők mellett, és megmenti őket.”

Vannak, akik szerint Isten csak egy mankó. De úgy tűnik, ő az egyetlen használható mankó.

Jézus azt mondta:„Békességet hagyok nektek: az én békességemet adom nektek; de nem úgy adom nektek, ahogyan a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, ne is csüggedjen.” Azok számára, akik Jézusban bíznak, azt mondja ő olyan lesz, mintha az életedet sziklára építenéd. Bármilyen krízishelyzet is lép fel az életedben, ő erőssé tesz majd.

Marilyn Adamson

Folytatás holnap

ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN AZ ÁHÍTATOK OLVASÓIN!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!