2017. augusztus 25., péntek

Hozzászólás a tanításhoz...XXVIII

Kedves Testvéreim!   


Gyakran gondolkodom azokon a helyzeteken, melyben az ember hozott létre olyasmit, melyet tökéletesnek tart. Ez jellemző általában is, de főleg a technikai fejlődés területén.. Tény, hogy vannak dolgok, melyek megkönnyítik az ember életét--de! minden elromlik, elbomlik, amit az ember "teremt".

Minden ember által létrehozott dolog a szemétbe kerül, a szemét meg, elönti a földet... A napokban kerültem közel egy olyan problémához, miben: a szakember azt állította, hogy olyan fűtésrendszert készít, ami nem romlik el,--még le is betonozta--- elromlott, nem kellett hozzá három év sem...

A világi ember gondolkodása ez és nem akar tanulni, nem akar megtérni...ez jutott eszembe...

A mennyei Édesatyánk! A Megváltó, Gyógyító, Úr Jézus Krisztus! És a minden igazságra elvivő Szent Szellem legyen Veletek! Szeretettel, Esther


Szeretett Esther testvérnőnk az Úr Jézus Krisztusban! 

Érdekes és értékes gondolataidra, megfigyeléseidre egy Ézsaiás idézettel válaszolunk:

„Mert nem az én gondolataim a ti gondolataitok, és nem a ti útaitok az én útaim, így szól az Úr! Mert a mint magasabbak az egek a földnél, akképen magasabbak az én útaim útaitoknál, és gondolataim gondolataitoknál!” (Ézs 55, 8-9)

Szeretettel az Úr Jézus nevében: a Szerk

Kedves Testvéreim! 

A bálványimádás tanításhoz egy idézet:
„Még sok mondanivalóm volna számotokra, de most még nem tudjátok elviselni. Amikor pedig eljön az igazság Lelke, ő elvezet majd titeket a teljes igazságra.” (Jn 16, 12-13)
A Szent Szellem a vezetőnk a gazdagság, az anyagiak, a pénz helyes felhasználásában. Ő vértez fel minket a gazdagság veszélyei ellen. Kérjük alázatosan a bölcsességet, aminek éppúgy híjával vagyunk, mint a gazdag ifjú!
A Mindenható Isten! A Megváltó Úr Jézus Krisztus! És a minden igazságra elvivő
Szent Szellem legyen Veletek! és Minden Olvasóval! Szeretettel, Esther


Kedves keresztény testvérünk, Esther!

Köszönjük idézetedet, engedd meg, hogy válaszul mi is idézetet küldjünk, folytatjuk a megkezdett ézsaiási idézetünket:

„Mert mint leszáll az eső és a hó az égből, és oda vissza nem tér, hanem megöntözi a földet, és termővé, gyümölcsözővé teszi azt, és magot ád a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek: Így lesz az én beszédem, a mely számból kimegy, nem tér hozzám üresen, hanem megcselekszi, a mit akarok, és szerencsés lesz ott, a hová küldöttem.”  (Ézs 55, 10-11)

Szeretettel az Úr Jézus nevében: a Szerk.

Kedves Testvéreim az Úrban! 

Ti aztán tényleg nem ismertek lehetetlent!
Arról már hallottam, hogy egy tesó Interneten keresztül vette az Úrvacsorát, de a keresztség eme módja valóban egyedülálló! Miért érzem úgy, hogy Estherről van szó?!
Jézus klónozásának tervéről még nem hallottam!
De az ige alapján ezt sem zárhatom ki! 

„Hamis krisztusok támadnak mindenfelé” - hát a klónozás erre is megoldás lehetne! Az ilyen írásokhoz (is) csak akkor férek hozzá, ha HTML- tartalomban van. Régóta feszeget a gondolat, hát kimondom: Úgy érzem Benneteket is a HELYREÁLLÍTÁS SZOLGÁLATÁBA hívott el az Úr! Naná, hogy ez nem tetszik a sátánnak!

Az összes testvér, aki ilyen jellegű elhívást kapott, arról számol be, hogy az egészségüktől az anyagi javaikon keresztül sokféle módon próbálja elterelni őket az elhívásuktól az ellenség!
Na de nem győzhet, még ha az apostolok sorsára is juttat bennünket!

Az Úr Velünk Testvéreim!
Áldott szép napokat Néktek!
Az Úr Jézus Krisztus szeretetével:

Csaba


Szeretett Csaba testvérünk az Úrban!

Legutóbbi leveledben, amire csak most tudunk reagálni, azt írtad, hogy: „Régóta feszeget a gondolat, hát kimondom: Úgy érzem Benneteket is a HELYREÁLLÍTÁS SZOLGÁLATÁBA hívott el az Úr!”

Bár mi ezt a kifejezést nem ismertük és ilyen szolgálatról még soha nem hallottunk, de bevalljuk, ha valóban erre a szolgálatra lettünk elhíva, akkor annak mi nagyon örülünk. Azt írtad, hogy másokról is tudsz, akik szintén ebben a szolgálatban ténykednek. Ezek szerint most ennek a szolgálatnak itt az ideje! Bizony úgy érezzük, hogy sok a helyreállítani való. Ami feltűnt még, hogy a hasonló tevékenységet végzők legjellemzőbben ugyanazokkal a nehézségekkel küszködnek, - írtad - mint mi. Azt mondja valahol a Biblia, hogy aki dicsekszik, az Úr nevével dicsekedjen, így nem szívesen „dicsekszünk” a nyavalyáinkkal, amelyekről valóban csak annyit, hogy kimondottan az anyagiak terén vagyunk mi is sanyargatva, én pedig (a Szerk.) már több, mint három és fél éve vagyok ágyhoz kötött, (számtalan egyéb egészségügyi problémán túl) immáron gyógyíthatatlan beteg. Remélem ez a terror nem nyomja rá a bélyegét tanításainkra, nem látszik munkánkon. A megváltás felett érzett örömünk ugyanis kifogyhatatlan, lelkesedésünk lankadatlan, ha sok fizikai fájdalommal is jár, tovább kell adnunk amíg lehet mindazt a tudást, ismeretet és szeretetet, amit eddig kaptunk mennyei Atyánktól. Ingyen.

Ma, Isten eleve elrendeléséről, a predesztinációról tettünk fel egy új tanítást, reméljük még számodra is (aki már szinte mindent tudsz a Bibliából) érdekes lesz. Reményeink szerint a „Mire szól a mi elhívásunk?”- feldolgozásával jelenünk meg legközelebb és szerzünk írásunkkal neked is örömteli perceket.

Ha van időd, írj!

Szeretettel: a Szerk.

Folytatás holnap

Isten áldása legyen az áhítatok olvasóin





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!