2017. február 17., péntek

Al Gore a rockkoncerten...3.



Elképzelhetőnek tartjuk, hogy amikor a hamis próféta elkészítteti „… a fenevadnak képét,… És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is,…” akkor a Fenevad hologramját készítteti el, és nem nehéz kitalálni, hogy ettől kezdve beszélni is tud majd a Fenevad. A Bibliának ezt a részét soha nem lehetett eddig megérteni. 

Elképzelhetetlen volt, hogy egy szobor, egy képmás, egy bábu, vagy egyéb, olyan életszerűen jelenjen meg, hogy  még beszéljen is. A tokiói nyitókoncert hologramja rámutatott arra, hogy ez ma már nem lehetetlen. Azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy a hamis próféta ezt nem csalásként tárja majd a nép elé, hanem csupán helyt ad a Fenevadnak, hogy az tekintélyének növelése érdekében, közvetlen szólhasson a zsidósághoz, esetleg Izrael kipusztításáról, élet-halál felől rendelkezzen. Mindez Jeruzsálemben történik majd, ott „állítják fel” az iszonyatos bálványt, a pusztító utálatosságot, a szent helyen, a „templom szegélyén”.


„Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, a melyről Dániel próféta szólott, ott áll a szent helyen (a ki olvassa, értse meg): Akkor, a kik Júdeában lesznek, fussanak a hegyekre; A ház tetején levő ne szálljon alá, hogy házából valamit kivigyen; És a mezőn levő ne térjen vissza, hogy az ő ruháját elvigye. Jaj pedig a terhes és szoptató asszonyoknak azokon a napokon.” (Mt 24, 15-19) 

Amikor meghallottuk ezt a hírt, és többször is megnéztük a világkoncert megnyitójáról készített képeket, úgy gondoltuk, egy cseppnyi ízelítőt kaptunk a végidőkre utaló jelekből. Azzal a szándékkal adtuk most ezt közre, hogy te is tájékozott légy. Dániel próféta annak idején azt az utasítást kapta, hogy zárja le, pecsételje le az általa írt könyvet, úgyis csak a végidőkben értik meg annak a tartalmát. Miért? Mert a végidők felé haladva, egyre több ismeret áll majd rendelkezésre a megértéséhez. Akkor már megértenek majd az emberek olyan dolgokat is, amelyeket addig az ismeretek hiányában még sűrű homály fedett.

„Te pedig, Dániel, zárd be e beszédeket, és pecsételd be a könyvet a végső időig: tudakozzák majd sokan, és nagyobbá lesz a tudás.” (Dán 12, 4)



                                                                         Bio csipp ami a bőr alá ültethető.


A homlokra és a kézre írt 666, önmagáért beszél, A ki kigondolja a dolgokat, az a homlokon lévő 666, aki pedig azt végrehajtja, az a kézre írt 666. De jaj mind kettőnek, azt mondja az Úr.














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!