2017. április 27., csütörtök

Az ember klónozása…2.


Az ilyen birodalom gyakorlati irányításához szükség van még egy olyan „közülük való” vezetőre is, aki hasonlóan Sátán többi „teremtményéhez” szintén szellem nélküli, viszont ha ő ad neki a saját szelleméből, akkor az már egy igazi, számára is mindenben megfelelő ördögi lény lehet, aki képes akár egy ilyen istentelen sátáni mentalitású Világállam vezetésére is. Ezt, a Sátán szellemével hatalomra jutó világuralkodót (klónnépességel, vagy – valószínűleg – anélkül) nevezi a Biblia Fenevadnak, vagy másként: Antikrisztusnak. A Sátán tehát a magasan fejlett emberi tudományt és technikát is a saját szolgálatába állítja, hogy keresztülhúzza Isten valamennyi tervét. Határtalan aljasságában még tovább megy, hogy tervei szerint Istent végképp elnémítsa, az az elképzelése, hogy Antikrisztusként gyakorlatilag saját magát ülteti a trónra – Isten Fia-ként. Hogy hogyan? „Kiklónoztatja” a hozzá hű, vele cimboráló tudósokkal Isten Fiát, mármint Jézus hasonmását, és a saját szelleméből ad neki. Így mostmár az Antikrisztus pontosan olyan kinézetű lesz, mint az egykori Názáreti Jézus (Isten Fia), lelkét azonban Sátán fogja vezérelni sátáni szelleme által. Sátán hazugsága szerint ez az új uralkodó nem csupán olyan kinézetű lesz, mint az egykori Názáreti Jézus, hanem teljes valójában is maga a Názáreti Jézus lesz, azaz ténylegesen Isten Fia lesz. Miből lehet klónozni Jézust? Például a torinói halotti leplen található vérből (vérfoltból), hámsejt darabkából, vagy hajszáltöredékből! A Torinóban ereklyeként őrzött lepel egy nagy méretű vászonlepedő, amelyre fektették, és amellyel betakarták Jézus Krisztus holttestét temetésekor.

Visszatérve a klónozás gyakorlati megvalósításához, ez úgy történik, hogy egy női petesejt magjának eltávolítása után, annak helyébe teszik be a klónozandó élő, vagy halott személyből kinyert DNS-t, majd bizonyos további eljárások és idő után, ezt az egészet egy női méhbe ültetik be, és a „béranya” kihordva e terhességet, megszüli a klónt. Ha Jézus esetében egy szűz leánnyal oldják meg a magzat kihordását, még a szűzként való fogantatást is bizonyítva, egyre hitelesebbé tehető a világ előtt Jézus klónjának „származása”. (Egyszerűen förtelmes, még a gondolat is!)

Pedig az istentelen tudósok, Jézus Krisztus klónozását (tudtukon kívül tehát sátáni célokra) lelkiismeret-furdalás nélkül megcselekszik majd, sőt még büszkén is vállalják tettüket abbéli meggyőződésükből, hogy fölöttébb nemes tettet hajtanak végre, hiszen egy erkölcsileg feddhetetlen, igazságos, és Jézus Krisztus személyében az Isten által is várhatóan nagy tetszéssel fogadott személyt, egy „jó embert” keltenek életre. Csakhogy arról az alapvető igazságról megfeledkeznek, hogy az a Jézus Krisztus, Aki egykoron azon a Torinóban mindmáig megőrzött halotti lepedőn feküdt: harmadnapra feltámadt, felment a mennybe, és ma is él! Arról már nem is szólva, hogy jelenleg az Övé minden hatalom (és jog) a mennyben is és a földön is. Ők, akik szűklátókörű materialista szemléletükkel Jézus Krisztus klónozását végzik majd, nem is tudják, hogy ezzel az eljárással csupán egy valaha élt zsidó férfi testi hasonmását hívják életre, Isten Szentlelke nélkül, egy olyan lélekkel, amelyet ha sikerül is a klónozással a bűnre való hajlam nélkül reprodukálni, a belé oltott sátáni szellem azonnal kegyetlen és gonosz, hazug és ámító zsarnoki lélekké formál. Merthogy a klónok mindenkor csak testi hasonmásak, mint írtuk, lelküket környezetük formálja, vagy esetleg saját szelleméből való átadással – maga Sátán.

Tekintve, hogy a világ folyamataiból Sátán azt látja, hogy kevés ideje van tervei maradéktalan végrehajtására, így ahelyett, hogy gőzerővel a szellemnélküli klónok tömegméretű előállításán fáradozna, kénytelen most soron kívül az uralkodó király (Antikrisztus) „előállítását” előrevenni, figyelmét annak létrehozására koncentrálni.

Ha azt gondolod, hogy most csupán egy fantáziadús sci-fivel traktálunk, akkor tévedsz! Napjaink történéseit hozzuk eléd, hogy felhívjuk a figyelmedet azokra a dolgokra, amik körülötted zajlanak. Feltétlenül olvasd tovább írásunkat!

Davosban, ebben a svájci kisvárosban két-három héttel ezelőtt ismét összegyűltek a gazdaságilag legfejlettebb országok elsőszámú vezetői, hogy újra megvitassák a globális problémákat. Ezeken a tanácskozásokon kellene meghozni többek között a fejletlenebb országok és térségek gazdasági felzárkóztatásával kapcsolatos döntéseket, megvizsgálni a szegényebb országok részére nyújtandó támogatások újabb lehetőségeit, vagy határozni különféle pénzügyi hitelkonstrukciókról. Összefoglalva, ezek a tanácskozások lennének hivatottak arra, hogy megoldást keressenek és találjanak a világ egyes népei között létrejött gazdasági egyenlőtlenségek felszámolására.

Hát éppen ez az, amire úgy tűnik, hogy az eltérő érdekek miatt legfeljebb mindenkor csak tervek születnek majd, de valódi, érdemi intézkedések soha. Pedig amíg a gazdagabb országokat a pazarlás jellemzi, addig sok más helyen az éhhalállal küzdenek egyre eredménytelenebbül az emberek. Talán nem járunk messze az igazságtól ha azt állítjuk, hogy egy-egy gazdagabb országban lényegesen többet költenek az emberek mindenféle felesleges dologra, mint amennyi egy szegény ország teljes nemzeti jövedelme. Jelenleg tehát ezen a területen igen nagy igazságtalanság uralkodik a földön.

A davosi tanácskozás ideje alatt a városban folyamatosan tüntetés zajlott. A tüntetők éppen a fentemlített problémák megoldására sürgették a résztvevőket. A TV-ben láttuk, hogy egy riporter megszólított egy fiatal férfitüntetőt, és azt kérdezte tőle: Lát-e ebből az igazságtalanságból kivezető utat? A tüntető szószerint a következő választ adta a riporternek: „Kellene már egy olyan király, aki az egész földön uralkodik! Egy jó király! Egy jó ember!”


Aligha hisszük, hogy ez a fiatalember az Antikrisztusra gondolt, a sátáni Fenevadra. Ő egy olyan hiteles királyra, világuralkodóra vágyódik, aki elképzelése szerint egyformán fontosnak tartana minden embert, minden országot, akit személyisége és cselekedetei miatt szerethetne mindenki, aki valóban egy jó király lenne! „Egy jó ember.” Nézve ezt az egész földön eluralkodott káoszt, ami nem csak a pénzügyi, gazdasági területen tapasztalható, időszerű vágynak tartjuk a fiatalember által többek nevében megfogalmazott és kimondott gondolatot. Legalább is a világ részéről. A világ valóban vár valakire, aki végre rendet teremt, aki mindent megold, akire érdemes hallgatni, akit érdemes követni. A világ éhezik egy karizmatikus, elismert, jó vezetőre. Sátán felállította csapdáját…


Folytatás holnap

Isten áldása legyen az áhítatok olvasóin


A klónozott Dolly, de már embert is klónoztak!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!