2017. július 24., hétfő

Chromium: teszt…3.



Terjedelmi okokból sajnos nem áll módunkban, és nem is célunk e helyen minden olyan Fenevad (Antikrisztus) uralkodása alatt történő esemény megemlítése, amely bár az emberiség története szempontjából kiemelkedő jelentőségű, viszont nem tartozik szorosan témánkhoz. Fenti Igeszakaszból is csupán két kijelentésre fókuszálunk csupán, amelyek közül az első: „Azt is teszi (a Hamis próféta) mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek.” Mit jelent ez a gyakorlatban?

A Fenevad (Antikrisztus), háttérben Sátánnal egyértelműen tudni akarja, hogy céljának megvalósításában kire számíthat és kire nem. Mert mi is az a cél, amely miatt Sátán ilyen nagy intenzitással és már-már csaknem nyíltan beszáll a földi kormányzásba? Sátán ekkorra már nem elégszik meg azzal, hogy szellemi hatalommal bír az emberek felett, totális hatalmat akar, át akarja venni Istentől a föld fölötti uralmat, végleg ki akarja zárni Istent mindenfajta rendelkezési jogából azáltal, hogy bebizonyítja, maga az emberiség az, aki nem tart igényt Istenre, képes megállni a saját lábán is, Isten mindennemű gondoskodása, szeretete és bölcsessége nélkül is sikeres tud lenni. Sátán elérkezettnek látta az időt, különösen a Gyülekezet elragadtatása után, hogy totális istentagadással végérvényesen kiölje az emberekből az Istentudatot. Ezért kell az embereknek valamiféle jelet (bélyeget) viselniük önmagukon, kezükön vagy homlokukon, hogy ezzel egyértelműen kimutassák, kinek az oldalán állnak. Sátán senkivel nem mondatja ki (már ez is álnokság!), hogy a bélyeg felvételével tulajdonképpen Istenre mond „nemet”, egyelőre megelégszik azzal, hogy a bélyeg felvétele csak az éppen aktuális uralkodóra vonatkozó „igen”, hiszen az ő nevét, vagy nevének számát viseli. Nem elég viszont a szóbeli elkötelezettség, látható jelet kell viselni. Ezzel az emberek egymást is befolyásolják, megvalósulhat a „nyájsodrás”, a tömegpszichózis.

Az utoljára írt Igeszakaszból másodikként fordítsuk figyelmünket erre a kijelentésre: „Azt is teszi (a Hamis próféta) mindenkivel… hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.”! Ezt mondják sakknyelven úgy, hogy „sakk-matt”, nincs tovább. Nincs mit tenni. Nincs más alternatíva. A másodikként – a földből (Izráelből) följövő – Hamis próféta a Fenevad nevében elrendeli, hogy akin nincs a Fenevad (Antikrisztus) megkülönböztető bélyege, az nem adhat, nem vehet, azaz nem juthat hozzá még az életben maradásához nélkülözhetetlen árukhoz, élelmiszerekhez sem. Aki nem veszi fel a bélyeget, önmagát ítéli halálra, tehát az elkötelezettség hiánya az életébe, családja életébe, gyermekei életébe kerül. Ezt teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal – olvashattuk. Nincs mit tenni. Nincs más alternatíva. Ezzel szemben mit hirdetnek Istennek akkor élő, (144000 zsidó) kiválasztott, vagy időközben megtért, többnyire mártírként bebörtönzött, megölt, vagy a nélkülözések következtében éppen éhhalállal küzdő szolgái?

„… Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére, Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt; És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.” (Jel 14, 9-11) 

Sátán szinte követeli, hogy vegye fel mindenki a Fenevad (Antikrisztus) bélyegét különben meghal, ezzel szemben Isten azt üzeni, hogy fordítva történik ez a dolog, és az Ő számára az lesz halott (második halál), aki felveszi a Fenevad (Antikrisztus) bélyegét. Isten nagyon jól átlát Sátán mesterkedésein, hogy végtére is mi ennek a bélyeg-felvételnek az igazi háttere. Maga az istentagadás határozott kinyilvánítása – mint írtuk. Ezt az emberekre nehezedő döntési kényszert szavakkal még úgy-ahogy le lehet írni, de megélni majd akkoriban igen fájdalmas lesz.

Gondoljuk át, hogyan tudja az ördög technikailag megvalósítani azt, hogy akin nincs rajta a bélyeg, az még a létfenntartásához alapvetően szükséges javakhoz sem juthat hozzá! Először: is el kell törölnie a pénzt, mint készpénzfizetési eszközt. (Már napjainkban is tapasztalható az erre irányuló törekvés.) Másodszor: létre kell hozni egy olyan ütőképes bankrendszert, amely szembe tud nézni a készpénz-nélküliség következtében előállott új kihívásokkal. (Folyamatban…) Harmadszor: Az informatika területén kiemelten kell foglalkozni az oktatással, képzéssel, és a minél korszerűbb technika kifejlesztésével. (Ez is folyamatban…)

A készpénz eltörlése egyéb gazdasági előnyei mellett azzal is jár majd, hogy egyetlen rendelettel „tollvonással” végleg eltűnik a „fekete”-munka, eltűnik a „zsebből”-fizetés, a „zsebbe”-fizetés a „hálapénz”, a „borravaló”, stb. Mivel ezentúl kizárólag a bankokon keresztül lehet minden ügyletet bonyolítani. Megszűnik a korrupció, megszűnnek a kettős (egyet az APEH-nak, egyet magamnak) könyvelések, a jövedelemeltitkolások. Értékesítési gondok miatt csökken a vagyonellenes bűncselekmények száma, a színesfémtolvajlás, de a készpénz hiánya miatt értelmét veszítik, tehát megszűnnek a pénzintézetek, taxisok, postások, bankautomaták, pénzszállító járművek elleni bűncselekmények is, hogy csak néhányat soroljunk fel. Maradhat még az egyszerű árucsere, de ennek forgalma már eseti, nehézkes, tehát aligha lesz számottevő, rövid időn belül kihal. Ha valakinek kékszilvája van, és fűrészlapra van szüksége, nehéz a partner felkutatása. A készpénz kiiktatása után mindenkinek önálló bankszámlája lesz, amelyen szerepelnek majd a bevételei (valamennyi bevétele) és a kiadásai (valamennyi kiadása), senkinek nem kell soha, semmiféle adóbevallást készítenie, ezt elvégzi helyette a bank számítógépe, hiszen pénzügyi forgalma és egyenlege minden időben rendelkezésre áll. Természetesen megszűnnek a bankkártyák, mivel minden adatunkat a bank tárolja majd, azonosítónk az ujjlenyomatunk, szemünk retinahártyája vagy valami még korszerűbb lesz. Egy korszerű bankrendszerrel mindez gördülékenyen lebonyolítható majd. Nyilvánvaló, hogy leolvasó eszközt lesz szükséges telepíteni még a fagylaltoshoz, az újságoshoz, de még a WC-s nénihez is.

Fentebb azt vetettük fel, hogyan tudja az ördög technikailag megvalósítani azt, hogy akin nincs rajta a bélyeg, az még a létfenntartásához alapvetően szükséges javakhoz sem juthat hozzá! Gondolatban menjünk be egy akkori ABC-be! Ha nincs rajtunk a Fenevad (Antikrisztus) bélyege, a biztonsági őr, vagy egy egyszerű beléptetőkapu be sem enged. Vagy a boltos, a fagylaltos csak ránk néz, és nem szolgál ki. Nem lesz bátorsága ezzel ellentétesen cselekedni, hiszen a mögöttem álló feljelentheti és akkor – mivel írtuk, hogy az egész rendszer terrorista eszközökkel (a megértés, lojalitás, szeretet és irgalom teljes hiányával) fog működni – az életével fizethet meggondolatlanságáért. Ha rajtunk van a Fenevad (Antikrisztus) bélyege, még a leolvasóval megnézik, hogy fizetőképesek vagyunk-e, vagy sem. Ha nincs pénz a számlánkon, akkor természetesen nem vásárolhatunk, ha kevés van, akkor nyilván annak mértékéig. De ha mi tudjuk is, hogy van elegendő pénzünk, még mindig előfordulhat, hogy nem szolgálnak ki, nem szolgálhatnak ki, nem tudnak kiszolgálni bennünket. Nem vásárolhatunk, „nem vehetünk, és nem adhatunk el”, amennyiben letiltották a számlánkat vagy kódunkat. Figyelem! Mit olvastunk itt? Előfordulhat, hogy „nem vehetünk, és nem adhatunk el”, amennyiben letiltották a számlánkat vagy kódunkat. Pedig a homlokunkon van a Fenevad (Antikrisztus) bélyege! Ki tiltott le bennünket? (Velünk ez soha nem fordulhat elő, mivel ekkorra már elragadtatunk!) Egyesek keserűen tapasztalják majd, hogy éppen az tiltotta le, akinek a bélyegét ott viselik a homlokukon. „Két hétig nem vásárolhat” – olvashatják majd egy kijelzőn. „Egy hónapig nem vásárolhat”, esetleg: „Soha többé nem vásárolhat”. Büntetésből. Fellebbezésnek helye nincs. Vagy van. Majd értesítik… Miről? Gyakorlatilag arról, hogy élhet-e tovább, vagy nem élhet tovább.

Folytatás holnap

Isten áldása legyen az áhítatok olvasóin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!