2017. július 28., péntek

Chromium: teszt…7.





A legszörnyűbb az egészben az, hogy a felhasználók mindezeket a személyes információkat kezdetben nevetve és dalolva fogják megosztani a Chromium-mal, hiszen az iskolákban erre fogják őket nevelni, olcsó lesz, megbízható, gyors, környezetbarát, biztonságos, tehát mindenki lecseréli eddigi rendszerét a felkínált új alternatívára, és ezzel önként veszti el személyes szabadságát. Már most is megtalálható szinte valamennyi pénzügyi, egészségügyi, közügyi információnk a hivatalok rendszereiben, viszont innentől megtalálható és nyitott lesz az a privát szféránk is, amihez eddig senkinek sem volt hozzáférése. Tekintettel arra, hogy telefonbeszélgetéseink már jelenleg is lehallgathatók, földrajzi pozíciónk megállapítható, a Chromium-mal együtt létrejön az a totális kontroll, mely eddig ilyen mértékben elképzelhetetlen lett volna a történelem során bármikor is.

Ha mindezt az antikrisztusi birodalomba helyezzük, akkor láthatjuk, hogy akinek nem lesz egyéni azonosítója a számítógépes rendszerhez, mert mondjuk letiltották, az onnantól nem adhat, nem vehet, nem tud majd az elektronikus pénz, elektronikus papír, elektronikus ügyintézés világában megélni, teljességgel halálra lesz ítélve. A letiltáshoz elég lesz, ha esetleg egy elszólás, egy apró kompromittáló adat vagy csupán egy kisebb félreértés, netán a hétköznapokban tanúsított magatartása miatt nem találták elégségesnek a Fenevadhoz (Antikrisztushoz) való hűségét.

Szép új világ elé néz az emberiség!?

Íme, olvashattuk szakértőnk magyarázatát, és némi betekintést nyerhettünk a Chromium alkalmazásának – meglátása szerinti – várható fejleményeibe is. Amellett, hogy mi magunk is így látjuk ezt, mit tudunk még mindehhez hozzáfűzni?

A Bibliánk hallgat a Chromiumról, és ez természetes is. Vajon előzetes ismeretek nélkül és a technika akkori szintjén hogyan érthette volna meg Jézus Krisztusnak még akár a legképzettebb tanítványa is ezeket a dolgokat? És ha meg is értette volna, miben lett volna ez a segítségére? A most élő generációnak viszont már mind jobban számolnia kell azokkal a bibliai próféciákkal, amelyek a végidőkkel kapcsolatosak, ezen belül az elragadtatással, a Fenevad (Antikrisztus) megjelenésével, egy kimondottan sátáni birodalom eljövetelével, egy bizonyos bélyeg felvételével és annak viselési kényszerével. Akár hiszi, akár nem. Az újjászületett hívőt kifejezetten erősíthetik a már beteljesült vagy beteljesülni látszó jövendölések, mivel ezek által folyamatosan növekedhet a mindenkori kijelentésekbe és annak dicsőséges kijelentőjébe vetett bizalma és hite. A Chromium megismerésével beláthatja, hogy valóban végkifejletéhez közeledik az az ellenőrzési technika, amellyel megoldható lesz a nagy nyomorúság idején, hogy senki se adhasson és vehessen (tehát ne élhessen) aki nem viseli majd a Fenevad (Antikrisztus) bélyegét akár szem előtt van, akár menekültként bujdosik. A Chromiumot sajnos (kikerülhetetlenül) alkalmazni fogja velünk együtt valamennyi keresztény hittestvérünk is, viszont annak súlyos következményei alól már (az elragadtatással) ki leszünk mentve. Miért állítjuk, hogy kikerülhetetlen lesz? Mert addigra – belátva annak felülmúlhatatlan gazdasági előnyeit – valamennyi közigazgatási, egészségügyi stb. szervezet és intézmény, hatóság és bank áttér majd ennek a felhő-technológián alapuló operációs rendszernek az alkalmazására, és Taj-szám, személyi szám, ilyen-olyan további azonosító szám nélkül az új lenyomat vagy más, de egyetlen azonosító alkalmazásával egy egységes rendszerbe kerül mindenkinek minden adata. És az emberiség – tesztelheti az ördög – ki rajongással, ki kényszerből, de besétál ebbe a csapdába. A széles tömegek igényt tartanak egy Chromium zsákbamacskára, sőt vásárlásaikkal elősegítik annak elterjedését, hogy azután az ördög kajánul nevetve állapíthassa meg: menni fog itt a (tetovált) bélyeg kötelező viselete is! Már úgyis tetoválást visel a fél világ… Még csak feltűnő sem lesz.
Az oktatást-nevelést pedig ez az istentelen emberiség – meglátásunk szerint – kifejezetten Sátán céljainak megfelelően folytatja majd a továbbiakban is úgy, hogy a számítógépektől idegenkedő, viszont idővel kihaló korosztály után, már mindenki „otthonosan” és jól érezhesse magát az informatika világában. Viszont teljes mértékben kiszolgáltatottan, anélkül, hogy eleinte bármit is sejtene ebből.  És egyszer csak megtörténik az elragadtatás… És egyszer csak eltűnik a pénz…

 Isten áldása legyen az áhítatok olvasóin



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek kedves látogatóm, érezd magad jól, és tanulj és épülj az olvasottakból: Jézus szeret téged!